>

OHJEITA VUOKRALAISELLE

Varaston vuokraaminen

Varasto vuokrataan varausjärjestelmän kautta, kohdasta ”Uusi varaus”. Vuokra-aikaa voi myöhemmin jatkaa kirjautumalla omilla tunnuksilla varausjärjestelmään ”Jatka varauksia”. Omat tunnukset saat ensimmäisen varauksen varausvahvistuksen yhteydessä sähköpostiisi. Varausjärjestelmä myös muistuttaa automaattisesti pian loppuvasta vuokra-ajasta sähköpostitse.

Varastotilat

Varastotiloihin on helppo kulku loivan ajoliuskan kautta. Kulku yleiseen tilaan tapahtuu numerokoodin avulla, jonka jälkeen varastoon pääsee oman tai lainalukon avaimella. Tilassa on tallentava kameravalvonta sekä kulunvalvonta.

Kaikki varastomme ovat samankokoisia, noin 4,0m2 kokoisia. Varastot ovat täyspeltisiä, joten ne tarjoavat murtovarmuuden lisäksi myös näkösuojan tinkimättä ilmanvaihdosta.

Varausprosessin kulku

 • 1. Valitse haluamasi varasto pohjakuvasta
 • 2. Täytä pyydetyt tiedot vuokrasopimusta varten varausjärjestelmässämme
 • 3. Maksa ensimmäisen ajanjakson vuokra verkkopankin tai maksukortin kautta. Saat maksusta kuitin sähköpostiisi sekä kulkukoodin varastotiloihin ohjeineen.
 • 4. Hyväksytyn maksun jälkeen kulkukoodisi on heti aktiivinen. Voit lainata paikan päältä lukkoa tai ottaa vaihtoehtoisesti oman mukaasi.

  Tarjoamme yrityksille maksutapana myös laskutusta. Olethan yhteydessä asiakaspalvelunumeroomme.

  Mikäli haluat käydä katsomassa tilaa etukäteen, voit maksaa ensimmäisen vuokran myös paikan päällä maksupäätteeseemme. Sovithan esittelyajan asiakaspalvelunumerostamme.

  Varauksen jälkeen

  Varausvahvistuksen yhteydessä saamasi kulkukoodi on heti aktiivinen.

  Tarkemmat kulkuohjeet varastolle löydät sähköpostin varausvahvistuksesta. Löydät myös ”Kuvia” -kohdasta kuvia ja videon, miten löydät oikeaan paikkaan. Laurinniityntien varressa on useampia pysäköintikiekollisia parkkipaikkoja.

  Voit käyttää varastossa joko omaa lukkoasi, tai vaihtoehtoisesti lainata sellaisen meiltä. Lainalukot ohjeineen löydät sisäänkäynnin vierestä. Sisäänkäynnin vierestä on mahdollista lainata myös nokkakärryjä ym.